Bemanningscentralen söker timvikarier till förskolan

TillbakaFinspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Bemanningscentralen söker nu timvikarier till Finspångs kommuns förskolor. De olika förskolorna ligger i Finspång samt i ytterområdena.

Du kommer ges möjlighet att ha en viktig roll i barnens vardag och fylla dina dagar med energi och glädje.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med barn och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en gymnasial barnskötarutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel och initiativtagande. Vidare ser vi att du är ansvarsfull och visar arbetsglädje.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom detta område är meriterande.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: BC171110

Upplysningar lämnas av:

Camilla Engström
Bemanningsplanerare
Telefon: 0122-85270

Anna-Therése Aldrév
Rekryteringskonsult
Telefon: 0122-85491, 076-1304791

Facklig(a) företrädare
Katarina Yderfors
Kommunal
Telefon: 0122-85270

Tillbaka