Undersköterska Hällestad hemtjänst

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Hällestad är ett mindre samhälle som tillhör Finspångs Kommuns landsbygd. Vårt område innefattar Sonstorp, Hällestad, Borggård, Ljusfallshammar, Grytgöl, Igelfors och Regna vilket innebär en hel del resor med bil till våra kunder.
Vi erbjuder Dig ett omväxlande och roligt arbete inom hemtjänstgruppen i Hällestad. Vi är en härlig arbetsgrupp som har hög kompetens och månar mycket om våra kunder. Som undersköterska hos oss kommer du hjälpa våra kunder i deras hem utifrån biståndsbedömda insatser. Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga och professionellt bemötande är viktiga egenskaper. Stor vikt kommer därför att läggas på personlig lämplighet. Du behöver också tycka om att ha omväxlande arbetsuppgifter. Arbetstiden är förlagd på schema dag, kväll och helg.

Kvalifikationer:

Undersköterska eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig och lämplig. Du ska vara positiv, flexibel, stresstålig och öppen för förändringar. Vi ser gärna att Du har datavana och kan uttrycka Dig väl i tal och skrift. Att Du är ansvarfull och tycker om Ditt arbete med äldre människor ser vi som en självklarhet. körkort B är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 90%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema.  Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll och helg
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-23

Arbetsgivarens referensnummer: A771612

Upplysningar lämnas av:

Petra Hansen
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-5398414
Telefon: 0122-85374
E-post: petra.hansen@finspang.se

Facklig(a) företrädare
Anita Grundström
Ordförande kommunal
Telefon: 0122-85717

Tillbaka