Lotorps skola söker Grundlärare (4-6)

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

För mer information: http://www.finspang.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är behörig lärare för åk 4-6 och som vill vara med och utveckla vår verksamhet till en skola som möter framtidens krav på förmågor, kunskaper och mående. Därför vill vi också satsa extra på just digitalisering och idrott/hälsa.
Du ingår självklart i ett arbetslag och är delaktig i skolans prioriterade utvecklingsmål och kontinuerliga utveckling.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges.

Kvalifikationer:

Du är nyfiken och engagerad samt har en vilja att utveckla verksamheten mot nya mål. Självklart är du behörig och legitimerad.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-08-08
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-02

Arbetsgivarens referensnummer: Grundlärare Lotorp åk4-6

Upplysningar lämnas av:

Magnus Stark
Rektor
Mobiltelefon: 072-511 43 01
E-post: magnus.stark@finspang.se

Katrin Stahlberg
Biträdande Rektor
Mobiltelefon: 072-5161329
E-post: katrin.stahlberg@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Camilla Allard-Lundgren
Lärare
Telefon: 073-0431712
E-post: camilla.allard@ finspang.se

Tillbaka