Lärare i förskoleklass/ Förskollärare

Tillbaka

Storängsskolan

Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har cirka 400 elever i åldrarna 6–12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.

I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.


För mer information: http://www.finspong.se

Arbetsuppgifter:

Du ansvarar för gruppen med ca 20 barn och du har en stödresurs till ditt förfogande. Du ingår i ett lärarlag med 4 pedagoger som ansvarar för ca 80 barn. Förskoleklassen är 3 timmar per dag övrig tid arbetar du på ett fritidshem i anslutning till förskoleklassen.

Kvalifikationer:

Utbildat förskollärare / Grundskollärare med inriktning på de yngre eleverna. Fritidspedagog är också en relevant utbildning då man även skall arbeta på ett fritidshem. Har du erfarenhet av att arbetat i förskoleklass är en stark merit. Har du ett annat modersmål än svenska är också meriterande då vi har många barn på skolan med annat hemspråk.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Att ha jobbat i en förskoleklass är en merit.

Övrigt:

Storängsskolan är en F-5 skolan med ca 400 elever. Ca 40 personal arbetar på skolan och de har behörighet för de arbetsuppgifter de skall utföra.
Skolan har en fantastisk skolgård och ett tillagningskök .Vi har bra kommunikationer till Norrköping.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  Semestertjänst
Tillträde: 2017-08-14. Efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: A461690

Upplysningar lämnas av:

Mats Broström
Rektor
Mobiltelefon: 070-6185510
Telefon: 0122- 856 04

Facklig(a) företrädare
Eva Herrman
Fritidspedagog
Mobiltelefon: 0702443790
E-post: eva.herrman@finspang.se

Lillemor Lundgren
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768125561
E-post: lillemor.lungren@ personal.finspong.se

Tillbaka