Bemanningscentralen söker timvikarier till vård och omsorg

TillbakaFinspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Bemanningscentralen söker nu timvikarier till sektorn vård och omsorg. De olika verksamheterna ligger i Finspång, Rejmyre och Hällestad.

Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till brukaren i dennes hem och hjälper personen med de behov som varje enskild individ har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och ska utformas så att de bidrar till att den enskilde kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar. Du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dagen.
Körkort är ett krav i några hemtjänstgrupper.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel, initiativtagande och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.
Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.


Viss datorvana krävs då dokumentation sker i dator.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: BC171108

Upplysningar lämnas av:

Anna-Therése Aldrév
Rekryteringskonsult
Telefon: 0122-85491, 076-1304791

Facklig(a) företrädare
Katarina Yderfors
Kommunal
Telefon: 0122-85270

Tillbaka