Modersmålslärare bosniska

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor utbildning ryms även central elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Ansvara för planering och genomförande av undervisning i modersmål bosniska.

Kvalifikationer:

Kompetens och erfarenhet, gärna pedagogisk utbildning.
Adekvata ämneskunskaper i bosniska.
Dokumenterade kunskaper i svenska språket motsvarande Svenska B2 enligt den Europeiska referensramen.
Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhetskrav efterfrågas

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 4 lektioner/vecka.
Löneform: Timlön.
Tillträde: Så snart som möjligt.
Tidsbegränsat till:  Läsåret ut med stor chans till förlängning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: SP746280

Upplysningar lämnas av:

Anna Sparelius
Tf Enhetschef Språkenheten
Mobiltelefon: 072-5550390
E-post: anna.sparelius@ finspang.se

Tillbaka