Bemanningscentralen söker undersköterska/ vårdare

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Bemanningscentralen består i dag av 28 medarbetare som administrerar, rekryterar, samordnar och bemannar vikariat inom vård och omsorg, social omsorg, kost, måltid, lokalvård samt förskola.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete i kommunens bemanningscentral. Du kommer främst att arbeta med omvårdnadsarbete inom social omsorgs verksamheter, vilket innefattar grupp- och servicebostäder inom LSS och socialpsykiatri, daglig verksamhet, personlig assistans och korttidsverksamhet för barn och ungdomar inom LSS. Likaså förekommer arbete inom äldreomsorgens boenden och hemtjänstområden. Arbetstiden är schemalagd men arbetet sker på olika arbetsplatser där du för dagen bäst behövs. Möjlighet till arbete inom förskola, kost och lokalvård finns även.

Kvalifikationer:

Flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga, professionellt bemötande och lojal inställning till arbetet är viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara stresstålig och öppen för förändringar. Du ska också ha datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska.

Att du är ansvarsfull och tycker om att arbeta med människor ser vi som en självklarhet.

Vi vill att du är utbildad undersköterska, gärna med vårdarkompetens då du kommer att arbeta stor del av din tjänst inom LSS, socialpsykiatrin och som personlig assistent. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från vård och omsorgsarbete. Likaså vill vi gärna att du har teckenspråkskunskaper. Andra kompetenser och erfarenheter kan av arbetsgivaren bedömas som motsvarande.

Körkort B för manuell växellåda är ett krav, likaså tillgång till egen bil.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Provanställning kan bli aktuell.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Arbetet är schemalagt till dag-, kväll-, och helgtjänstgöring. Du har möjlighet att påverka ditt schema.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Arbetsgivarens referensnummer: KN 20171011

Upplysningar lämnas av:

Karin Nilsen
Enhetschef
Telefon: 0122-854 98

Anna-Therése Aldrév
Rekryteringskonsult
Telefon: 0122-85491, 076-1304791

Facklig(a) företrädare
Katarina Yderfors
Ombud Kommunal
Telefon: 0122-852 71

Tillbaka