Högalidsskolan söker speciallärare/ specialpedagog

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

För mer information: http://www.finspang.se

Arbetsuppgifter:

Specialläraransvar med operativa och handledande uppgifter på Högalidsskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad speciallärare eller specialpedagog med grundskolebehörighet och vill arbeta med barn i åldrarna 6-12 år. Vi tar för givet att du är initiativrik, tycker om nya utmaningar, har ett positivt förhållningssätt och är flexibel i tanke och handling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Högalidsskolan är Finspångs nyaste grundskola med ca 160 elever från F-6. Framtidens klassrum är ett pedagogiskt koncept där förhållningssättet ska möta eleverna på ett något annorlunda vis där både möblering och undervisning förändras.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-05-02.  Vi ser gärna att du ansluter till verksamheten så fort som möjligt men har full förståelse om du väljer att fullfölja ditt nuvarande uppdrag och ansluter till läsårsstart.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Arbetsgivarens referensnummer: Speciallärare/specialpedagog Högalid

Upplysningar lämnas av:

Magnus Stark
Rektor
Mobiltelefon: 072-511 43 01
E-post: magnus.stark@finspang.se

Ewa Skatka
Förskoleklasspedagog - skyddsombud
Telefon: 070-296 17 93
E-post: ewa.skatka@finspang.se

Tillbaka