Vaktmästare sektor Vård och omsorg

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Ansvara för enklare reparationer, sophantering, fastighetsskötsel på 4 av sektorns enheter Tegelbacken, Storängsgården, Hårstorpsgården och Betaren.

Kvalifikationer:

Du ska kunna arbeta självständigt.
Kunna planera och strukturera upp arbetet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Gymnasieutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort B är ett krav.

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-04-24
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-22

Arbetsgivarens referensnummer: Stg 2017-2

Upplysningar lämnas av:

Ann-Christin Martinsson
Enhetschef Hårstorpsgården och Betaren
Telefon: 0122-85394, 070-2625780

Tina Axelsson
Enhetschef Tegelbacken och Sergelsgården
Telefon: 0122-85201, 070-2571086

Tillbaka