Lärare idrott

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Hällestad rektorsområde består av två F-6 skolor på landsbygden utanför Finspång, Hällestad skola och Grytgöls skola. Inom rektorsområdet bedrivs idag utvecklingsarbete inom såväl arbetssätt och lärarroll som trygghet och trivsel. Vi har stora skolgårdar med goda möjligheter till lek och andra aktiviteter och en stor och väl utrustad idrottssal.

Arbetsuppgifter:

Undervisning av elever i åk 1-6 i ämnet idrott och annat ämne. Tjänsten innebär till största delen undervisning i idrott, men kombineras idag med undervisning i annat ämne. Uppdraget är idag förlagt till Hällestad skola.

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare.
Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-02-26
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-22

Arbetsgivarens referensnummer: A733168

Upplysningar lämnas av:

Michelle Svensson
Rektor
Mobiltelefon: 070-2541082
E-post: michelle.svensson@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 0122-852 53

LR
Telefon: 0122-856 81

Tillbaka