Parkarbetare 100 % säsongsanställning

Tillbaka

Finspångs Tekniska Verk är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och ca tjugotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt med en kommunal ägare som tar långsiktigt ansvar.

Finspångs Tekniska Verk förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering - på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Nu har du möjlighet att bli en av oss! Vi söker en erfaren parkarbetare för säsongsanställning till vår entreprenadavdelning i Finspång.

För mer information: http://www.finspangstekniskaverk.se

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sköta kommunens utemiljöer, det vill säga grönområden, parker och torg. Arbetet är fritt och varierande. Det kan vara gräsklippning och trimning, rensning av ogräs, skötsel av sommarblommor och perenner, städning (skräpplockning) av parker och torg, lövblåsning samt klippning av buskar och träd. I arbetet ingår även vård och underhåll av arbetsredskap och maskiner.

Du bör trivas med att arbeta både i grupp och ensam. Under sommarsäsongen kommer även viss handledning av våra sommarjobbare ingå i dina arbetsuppgifter. Som person är du positiv, social, serviceinriktad och ansvarstagande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med med trädgårdsutbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har körkort och är gärna utbildad inom "Arbete på väg".

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun. I vår kommun tillämpas rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska Verk noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-05-02
Tidsbegränsat till: 2017-10-13. 100 % säsongsanställning
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-10

Arbetsgivarens referensnummer: LO20170310

Upplysningar lämnas av:

Linda Olsson
Parkarbetare
E-post: linda.olsson@ finspangstekniskaverk.se

Tillbaka