Utbildningskoordinator

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Bergska Gymnasiet är samlingsnamnet för kommunens utbildningsverksamhet för invånare 15 år och uppåt. Som en del i Bergska Gymnasiet ingår gymnasieskolan med fem nationella gymnasieprogram. Dessa är Ekonomiprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet, Naturvetenskapliga programmet, Bygg- och Anläggningsprogrammet samt Lärlingsutbildning.

Sammantaget har vi ca 225 gymnasieelever till det kommande läsåret och vi är 35 engagerade medarbetare som ansvarar för verksamheten.
Skolan är en arbetsplats som präglas av samarbete, ansvar, respekt och glädje.
Vi har ett utvecklat samarbete med näringslivet samt samarbetar med universitet i Linköping/Norrköping till exempel lärarutbildning i Linköping och ingår i den verksamhetsförlagda delen i utbildningen.
Du hittar mer information om oss på:
http://www.finspang.se/Bergska_gymnasiet


För mer information: http://www.finspang.se

Arbetsuppgifter:

Uppdraget utgår på delegation från verksamhetens rektor.
Det omfattar arbetsuppgifter av varierande slag där kommunikation, såväl internt som externt, är en betydande del.
Vidare ingår olika administrativa uppgifter kopplade till verksamheten.
Även att vara ett stöd i verksamhetsutveckling genom att, tillsammans med rektor, planera och genomföra olika insatser utifrån verksamhetens behov.
Dessutom blir dokumentation en viktig arbetsuppgift exempelvis i form av analyser, uppföljningar och kvalitetssäkring.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av gymnasieverksamhet. För denna tjänsten behöver du vara kommunikativ, social, noggrann och strukturerad.
Kunskaper om digitalisering är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

Finspångs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Tillträde: Tillträde snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13

Arbetsgivarens referensnummer: A704910

Upplysningar lämnas av:

Ola Stenliden
Rektor
Telefon: 0122-855 32
E-post: ola.stenliden@finspang.se

Facklig(a) företrädare
Ann-Kristin Lindgren
LR
Telefon: 070-221 63 80
E-post: ann-kristin.lindgren@ finspang.se

Helena Berg
Vision
Telefon: 070-526 61 21
E-post: helena.berg@finspang.se

Tillbaka