Boendestödjare

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Boendestödet i Finspång arbetar med personer i behov av att klara sitt boende och livsföring. Personerna har missbruk och/eller psykisk ohälsa.
I boendestödet arbetar 7 personer idag. Vi kommer förstärka arbetsgruppen med ytterligare en person. Arbetsgruppen har en samordnare som stöttar i det dagliga arbetet.

Vi är mitt uppe i att förändra vårt arbetssätt och behöver förstärka gruppen. Vi har en målgrupp med yngre personer som är i behov av extra mycket stöd. Dessa personer saknar ofta sysselsättning och en gynnsam fritid.

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som är duktig på att hjälpa människor förändra sina liv. Du behöver kunna ge dessa personer nya verktyg att hantera sin vardag. Vi ser gärna att du är pedagogisk och med ett stort engagemang.
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom social, pedagogisk eller psykologisk inriktning.

Eftersom vi är i en utvecklingsfas ser vi gärna att du är driven och idérik samt tycker om att vara delaktig i verksamhetsutveckling.
I arbetet behöver du vara flexibel och självgående.
Eftersom vi skriver journaler och genomförandeplaner behöver du kunna uttrycka dig väl i skrift.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av neuropsykiatri, missbruk eller psykiatri.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  Främst dagtid, men även vissa kvällar och helger vid behov.
Tillträde: 2017-02-01. Tjänsten är vakant så tillträde önskas så snart det är möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-15

Arbetsgivarens referensnummer: A638350

Upplysningar lämnas av:

Linda Ulriksson
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-2824104
Telefon: 0122-85316
E-post: linda.ulriksson@ finspang.se

Benny Gruväng
Samordnare
Mobiltelefon: 070-5735569
Telefon: 0122-852 99

Facklig(a) företrädare
Lena Nilzen, Vision
Behandlingassistent
Telefon: 0122-853 10

Tillbaka