Restaurangbiträde 64 % till kostenheten

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Kostenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och har 7 tillagningskök samt 1 mottagningskök och vi söker nu ett restaurangbiträde, 64 % sysselsättningsgrad till Grosvadskökets tillagningskök. Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med nuvarande placering på Grosvadsskolans tillagningskök.

Vi strävar efter att ha hemlagad mat med hög andel ekologiska livsmedel samt att öka andelen närproducerat.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta under kökschefen och ingå i arbetslaget på Grosvadsskolans tillagningskök med ca 15 medarbetare. Tillagningsköket producerar ca 1200 måltider/dag inkl. servering i skolrestaurangen. Köket lagar mat till förskola, skola och äldreomsorg.

Som restaurangbiträde ska du självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter i tillagningsköket samt i skolrestaurang/matsal. Dina främsta ansvarsområden blir råkostberedning och skolrestaurang. Ingår att delta i alla arbetsuppgifter i tillagningsköket ex att diska, packning av råvaror, tillagning av mat inkl. dietkoster, lokalvård samt att utföra egenkontroll.

Viss datakunskap krävs.

Det ingår att medverka och utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer uppnås, vid behov arbetar du i andra kök.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har storköksutbildning gärna med flerårig erfarenhet från storkökproduktion för skola/äldreomsorg eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du bör ha praktisk erfarenhet från arbete i storkök med tillagning av mat inkl. dietkost till förskola, skola och äldreomsorg med skolrestaurang.
Du bör ha goda datakunskaper i World, Excel och gärna erfarenhet från kostdataprogram.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi söker dig, som har stor entusiasm och ett starkt driv med ett fokus på kundservice.
Du ska ha god förmåga att samarbeta och att skapa ett gott samarbetsklimat i gruppen. Du är serviceinriktad och har ett stort intresse för utvecklingsarbete. Det ingår att delta i arbetsplatsträffar. Vi vill att du tar egna initiativ och visar ansvarsförmåga.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ut belastningsregistret uppvisas.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 64 %
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2017-08-10. eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-27

Arbetsgivarens referensnummer: CS20170403

Upplysningar lämnas av:

Catharina Stenhammar
Kostchef
Telefon: 0122-850 42

Facklig(a) företrädare
Alexandra Forsström
Ombud kommunal
Telefon: 0122-856 50

Tillbaka