Nyhemsskolan lågstadielärare Åk 1

Tillbaka

På Nyhemsskolan går det ca 160 elever i åldrarna 6-12 år.
Vi arbetar målmedvetet för att skapa tillit och förtroende mellan elev och personal och skapa förutsättningar för att eleven ska kunna känna trygghet, ha framtidstro och utveckla sina kunskaper. Hos oss ska varje individ ha möjlighet att utvecklas för att uppnå sin egen potential och det gäller såväl elev som personal.

Känner du att du vill vara en del av Nyhemsskolan F-6 och vår verksamhetsidé med fokus på ”Trygghet, kunskap och framtidstro”, ska du söka tjänst hos oss.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Finspångs kommuns hemsida

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en lågstadielärare med ansvar för pedagogisk planering och genomförande. Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 1 och kommer att ingå i ett arbetslag för medarbetare som undervisar i årskurs 1-3.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad lågstadielärare med inriktning mot de lägre åldrarna.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut ges.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-21. Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-24

Arbetsgivarens referensnummer: Nyh201704

Upplysningar lämnas av:

Tangra Brussander
Rektor
Mobiltelefon: 072-247 41 55
Telefon: 0122-856 74
E-post: tangra.brussander@ finspang.se

Tillbaka