Svälthagsskolan söker förskollärare/ fritidspedagog

Tillbaka

Sektor barn och utbildning har ca 2900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Svälthagsskolan har drygt 100 elever från förskoleklass till åk 3 samt ca 15 personal. Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Svälthagsskolan - en skola som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten är i förskoleklass/fritidshem.
Du kommer tillsammans med arbetslaget ansvara för planering, genomförande och utvärdering samt dokumentation av den pedagogiska verksamheten. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Du tar hänsyn till elevernas olika behov. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer:

Förskollärare/fritidspedagog eller lärare i fritidshem.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-08-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-21

Arbetsgivarens referensnummer: A777523

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Grenestam
Rektor
Telefon: 072-244 80 11
E-post: gunilla.grenestam@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet
Telefon: 0122-852 53

Maria Tvetström
LR
Telefon: 0122-856 37

Tillbaka