Finspångs Tekniska söker traktorförare till teknikavdelningen

Tillbaka

Finspångs Tekniska är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och tjugotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Finspångs Tekniska verkar inom verksamhetsområdena Avfall, Energi, V/A och Nät/Teknik och förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering - på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag, där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta beslutsvägar och en unik möjlighet för dig att bli delaktig i våra olika verksamheter. Vi gillar att jobba hårt, men också att ha roligt på jobbet. Vi värdesätter en vänlig, hjälpsam och öppen atmosfär, samt en god gemenskap.

Teknikavdelningen med 18 medarbetare består av en grupp ingenjörer och en entreprenadverksamhet med egen maskinpark. Avdelningens arbetsinnehåll omfattar hela kedjan från beredning av drift och projekt till utförande inom gata/entreprenad, Vatten/Avlopp (VA), park, fjärrvärme och avfallshantering. Inom gruppen ansvarar vi även för mätuppdrag, dokumentation samt miljö- och kvalitetsärenden. Som traktorförare har du en viktig roll i att upprätthålla och utveckla vår transportfunktion inom entreprenadavdelningen. Du kommer att arbeta i nära samverkan med entreprenadgruppen.

För mer information: http://www.finspangstekniska.se

Arbetsuppgifter:

Vi utvecklar just nu vår verksamhet med ett eget traktorekipage. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att transportera schakt och grusmaterial till våra underhålls- och nyanläggningsarbeten inom de kommunala vatten- och avloppsnäten. Även andra anläggningsinriktade arbetsuppgifter inom vår verksamhet ingår i tjänsten.

Som traktorförare har du ett fritt, varierande och stimulerande arbete med goda chanser till personlig utveckling.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort maskinintresse och gärna gymnasieutbildning inom anläggningsteknik eller likvärdig kompetens/erfarenhet. Du har några års praktisk erfarenhet av transportuppdrag med koppling till mark- och anläggningsarbeten.

Som person är du teknikintresserad, ansvarsfull, självgående, har en hög stresstålighet och kan jobba självständigt men samtidigt vara en god lagspelare.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. • Körkortsbehörighet C. • Datorvana. Det är meriterande om du har yrkesbevis för grävmaskin och/eller erfarenhet från praktiskt anläggningsarbete med ledningsnät.

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Vi tillämpar en rök- och drogfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Arbetstiden är schemalagd till dagtid. Beredskap kommer att ingå i tjänsten.
Tillträde: 2018-08-01. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-28

Arbetsgivarens referensnummer: MM180508

Upplysningar lämnas av:

Mats Melvinger
Chef Entreprenad
E-post: mats.melvinger@ finspangstekniska.se

Tillbaka