Nyhemsskolan söker Fritidspedagog

Tillbaka

Nyhemsskolan har cirka 170 barn i klass F-6.

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en dynamiska fritidspedagog som vill ta stort ansvar för den pedagogiska planeringen och genomförandet. I ditt arbete som fritidspedagog ställs du ofta inför nya situationer och vi ser därför gärna att du är både flexibel och serviceinriktad. Uppdraget kräver också att du är en lugn och stabil person som kan arbeta självständigt.
Du kommer att ingå i ett arbetslag och arbeta som fritidspedagog samt som hjälplärare i skolklass.
En tjänst på 100%.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog.
Har du arbetat på fritidshem tidigare är det meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut ges.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

På Nyhemsskolan går det ca 170 elever i åldrarna 6-12 år. Personalen är indelad i tre arbetslag, ett för varje stadium och ett för fritidshemmet.
Vi arbetar målmedvetet för att skapa tillit och förtroende mellan elev och personal och skapa förutsättningar för att hen ska kunna känna trygghet, ha framtidstro och utveckla sina kunskaper. Hos oss ska varje individ ha möjlighet att utvecklas för att uppnå sin egen potential och det gäller såväl elev som personal.

Känner du att du vill vara en del av Nyhemsskolan F-6 och vår verksamhetsidé med fokus på ”Trygghet, kunskap och framtidstro”, ska du söka tjänst hos oss.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Finspångs kommuns hemsida

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2018-08-01. Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-04

Arbetsgivarens referensnummer: Nyh201803

Upplysningar lämnas av:

Tangra Brussander
Rektor
Mobiltelefon: 072-247 41 55
Telefon: 0122-856 74
E-post: tangra.brussander@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Lärarförbundet Jessica Torstensson
Fritidspedagog
Telefon: 0122-856 35

Tillbaka