Lönespecialist

Tillbaka

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1800 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

HR-avdelningen tillhör ledningsstaben och arbetar konsultativt med stöd till chefer, medarbetare och förtroendevalda i alla löne- och HR-relaterade frågor i hela organisationen, samt till de kommunala bolagen.

Då en av våra medarbetare går till annat spännande uppdrag inom kommunen söker vi en ny lönespecialist.

Arbetsuppgifter:

Kommunens ledstjärnor är ansvar, serviceanda och utveckling och vi ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete med öppet arbetsklimat där du kommer att arbeta med löneadministration och HR-frågor.

I våra verksamheter pågår ständiga förbättrings- och förändringsarbeten som kommer att innebära spännande utmaningar och nya arbetssätt. Vi behöver dig som tillsammans med oss vill vara med och bidra för att utveckla verksamheterna att bli de bästa möjliga för våra invånare.

Hos oss kommer du att arbeta med löneadministration men även andra arbetsuppgifter inom HR-området. Du kommer att bidra med din kompetens när det gäller lag- och avtalstolkning inom det kommunala avtalsområdet samt löneadministration.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har genomgått lönespecialistutbildning eller motsvarande.

Du har erfarenhet av administrativt arbete och har arbetat praktiskt med löneadministration. Vi ser gärna att du har jobbat med HR-frågor. Du har kunskap om gällande kollektivavtal. Du har också erfarenhet av att ha arbetat med stöd till chefer och medarbetare. Erfarenhet av Personec P och systemförvaltning är meriterande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Som person är du engagerad, flexibel och anpassar ditt arbete utifrån de förändringar som sker inom organisationen. Du uppskattar en miljö där du arbetar under stort eget ansvar. Du har starkt kundfokus och förmåga att skapa förtroenden hos chefer och medarbetare. Du tar initiativ samt har en positiv grundinställning.

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

Finspångs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Snarast
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-14

Arbetsgivarens referensnummer: HW20180228

Upplysningar lämnas av:

Helén Wallman
HR-chef
Telefon: 0122-852 13

Facklig(a) företrädare
Lisa Andersson-Hansson
Vision
Telefon: 0122-85720

Tillbaka