Socialtjänsten och sociala myndighetsnämnden söker nämndsekreterare med samordningsansvar

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Individ- och familjeomsorgens myndighetskontor söker sekreterare för sociala myndighetsnämnden (förbereda handlingar, föredragningslista, protokollskrivning, expediering). I tjänsten ingår att hantera sekretesshandlingar bl a i vårt datastödsprogram Procapita. Du har ansvar för nämndens diarie, och är administrativt stöd till chefer. Du förväntas samarbeta med andra professioner inom socialtjänsten.
I tjänsten ingår även ca 15% samordnande ansvar för administratörsgruppens arbetsplanering och utvecklingsarbete.
Administratörsgruppen består av fem personer inklusive dig.

Kvalifikationer:

Du har minst treårig gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren finner lämplig. God datavana är ett krav.

Du ska kunna arbeta självständigt och strukturerat samt ha god servicekänsla och samarbetsförmåga.
Du ska kunna leda en grupp och arbeta med utveckling.
Att vara flexibel, utåtriktad och stresstålig ses som positivt.
Erfarenhet av administrativt arbete krävs.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Rekryteringen genomförs under förutsättning av erforderliga beslut.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid.  Flextidsavtal
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-23

Arbetsgivarens referensnummer: Bö170807

Upplysningar lämnas av:

Birgitta Öhman
Enhetschef
Telefon: 0122-85319

Facklig(a) företrädare
Lisa Andersson Hansson
Vision
Telefon: 0122-85720, 070-6685720

Tillbaka