Mätningstekniker

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Vår mättekniker har valt att gå vidare till nya utmaningar och vi behöver nu hitta en ersättare. Ta chansen att bli en del i ett drivet team med spännande arbetsuppgifter där du har stora möjligheter att själv påverka din arbetsdag!

Tjänsten som Mättekniker är placerad på Samhällsplaneringsenheten som har 10 medarbetare. Inom enheten handlägger vi även frågor inom områdena kartframställning och mätfrågor, detaljplanering, trafik, skolskjuts, naturvård och mark- och exploatering.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna utgörs av flera olika slags mätuppdrag som exempelvis småhusutsättningar, mätning för nybyggnadskartor och detaljmätning. Vi utför även mätuppdrag för projekteringar av olika slag samt inmätningar och utsättningar inom bygg- och anläggningsbranschen.

Kvalifikationer:

Du är utbildad inom mätningsteknik eller motsvarande.

Vi ser att du har vana vid mätning i fält med hjälp av totalstation och GPS. Du har erfarenhet av GIS-verktyg och kartprogram. B-körkort är ett krav.

Din samarbetsförmåga, ditt kvalitetsmedvetande och din flexibilitet medför att du löser verksamhetens uppdrag med en nyfikenhet och vilja att lära nytt. Att du tar ansvar för din roll i arbetet bidrar till trivsel på arbetsplatsen.

Du ser det som ett roligt och spännande inslag att möta kunder och medborgare i dina uppdrag och representerar din arbetsgivare som en god ambassadör. Att göra kunderna nöjda ser du som en självklarhet. Du har lätt för att kommunicera på ett öppet och lättbegripligt sätt såväl med kunder som med kollegor.

Du behöver ha grundläggande IT-kunskaper och erfarenhet av beräkningsprogram. Vi arbetar ständigt med utvecklings- och förbättringsarbete för att arbeta effektivt.

Det är meriterande om du har vana vid mätinstrument av märke Trimble.

De programvaror vi använder utöver Windows officepaketet är:
• TopoCad
• Geosecma
• EDP Vision

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-05-07

Arbetsgivarens referensnummer: MP20180409

Upplysningar lämnas av:

Magnus Pirholt
Enhetschef
Telefon: 0122-85276

Facklig(a) företrädare
Lisa Andersson Hansson
Vision
Telefon: 0122-857 20, 070-668 57 20

Tillbaka