Undersköterskor till Betarens hemtjänst

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Finspångs kommun söker två medarbetare till Betarens hemtjänst som utgår från Metallen på Sjöviksvägen. Arbetet är varierat och innebär bland annat att ge biståndsbedömd hjälp i form av vård och omsorg i ordinärt boende, dokumentera i Procapita, vara kontaktman och skriva genomförandeplaner. Arbete dag- och kvällstid samt varannan helg enligt schema. Enheten har påverkningsbart schema.

Kvalifikationer:

Krav finns gällande att vara utbildad undersköterska eller ha motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig, personlig lämplighet samt körkort B för manuell bil. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Datorvana är önskvärt. Du ska vara positiv och ha ett professionellt bemötande. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet är meriterande

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 80%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 2

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-27

Arbetsgivarens referensnummer: A773522

Upplysningar lämnas av:

Sofie Karlsson
Enhetschef
Telefon: 0122-85205

Facklig(a) företrädare
Anita Grundström
Ordförande kommunal
Telefon: 0122-85717

Tillbaka