Vuxenutbildningen söker lärare i Svenska som andraspråk, gy/ grund.

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Vuxenutbildningen söker dig som är legitimerad och behörig i Svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå. Du kommer att arbeta i ett arbetslag och ha kurser inom Sva/SAS på främst gymnasial nivå, men även grundläggande kan förekomma.
Vuxenutbildningen arbetar för vuxnas lärande mot arbetsmarknad, så ett tätt arbete med yrkesutbildningar förekommer också.

Kvalifikationer:

Legitimerad och behörig lärare inom ämnet, övriga ämnen i din kombination är också intressanta.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning av vuxna är meriterande.

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-29

Arbetsgivarens referensnummer: A684369

Upplysningar lämnas av:

Ylva Svensson
Rektor
Mobiltelefon: 070-8113639
Telefon: 0122-85019
E-post: ylva.svensson@finspang.se

Tillbaka