Vi vill erbuda dig en tjänst som Musiklärare

Tillbaka

Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har cirka 400 elever i åldrarna 6–12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.

I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av kontaktmobiler, projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.

På skolan finns en Internationell klass för de elever som behöver stöd i det svenska språket under den första tiden som nyanlända till Sverige.

Storängsskolan har ett eget tillagningskök och egen matsal som serverar både frukost, lunch och mellanmål varje vardag hela året.

Lågstadiet
Tre klasser i varje årskurs. Vi individanpassar undervisningen och har ett nära samarbete med speciallärare och specialpedagoger. Vi har en helhetssyn kring eleverna och utgår från varje barns behov.

Vi utvärderar regelbundet enligt Qualisprincipen.

Vi arbetar aktivt med att skapa arbetsro och med att få ett positivt klassrumsklimat.

Både personal och ledning arbetar med positiv förstärkning där alla barn får känna stöd och uppmuntran för det arbete som görs.

Vi arbetar återkommande med värdegrundsfrågor baserat på respekt och ett trevligt bemötande. Alla barn och vuxna skall känna trygghet och trivsel under sin arbetsdag.

För att skapa trygghet följer eleverna sin klass från år F-3. Hela klassen är knuten till samma fritidshem.

Mellanstadiet är uppdelat i två årskurslag åk 4 och 5. Varje klass har en mentor och varje årskurslag har tillgång till en specialpedagog/resurslärare. Alla lärare undervisar utifrån sin legitimation.För mer information: http://www.finspong.se

Arbetsuppgifter:

Vi vill erbjuda dig en tjänst som musiklärare i 9 klasser. Tre klasser i åk 3, 4 och åk 5. Tjänsten kan kombineras med fler ämnen eller annat arbete med elever på Storängsskolan. Undervisningen kan schemaläggas under en dag eller flera om man vill undervisa i halvklass.
Skolan har köpt nya instrument för att underlätta den praktiska undervisningen med eleverna.

Kvalifikationer:

Du skall vara utbildad lärare i ämnet musik och har du utbildning i fler ämnen eller arbeta med barn på fritidshem är det en merit.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Har du erfarenhet att leda en klass är det en merit.

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid. 100%
Löneform: Månadslön. månadslön
Arbetstid: Schema.  Ferietjänst/Semestertjänst
Tillträde: 2017-02-01. Efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-30

Arbetsgivarens referensnummer: A637980

Upplysningar lämnas av:

Mats Broström
Rektor
Mobiltelefon: 070-6185510
Telefon: 0122- 856 04

Facklig(a) företrädare
Lillemor Lundgren
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768125561
E-post: lillemor.lungren@ personal.finspong.se

Tillbaka