Mellanstadielärare till Nyhemsskolan

Tillbaka

Nyhemsskolan är en F-6 skola och Särskola med mycket bra pendlingsmöjligheter. Det är totalt ca 200 elever. Enheten är Qualiscertifierad.

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Nyhemsskolan söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa på mellanstadiet, gärna med inriktning matematik, svenska och engelska. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande. Du är van vid att använda digitala verketyg i undervisningen. Som person är du positiv, kreativ och flexibel.Du har en god pedagogiskt insikt, har lätt för att samarbeta med olika typer av människor, men kan även arbeta självständigt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa på mellanstadiet. Tjänsten är på 100 %.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjästen tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut ges.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-03-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-22

Arbetsgivarens referensnummer: Nyh201801

Upplysningar lämnas av:

Tangra Brussander
Rektor
Mobiltelefon: 072-247 41 55
Telefon: 0122-856 74
E-post: tangra.brussander@ finspang.se

Tillbaka