Distriktssköterskor/ Sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsorg

Tillbaka

• Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Finspång är en organisation som innefattar sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, dietist, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vårt uppdrag är att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i särskilt boende, hemsjukvård och i verksamheter enligt LSS. Vi söker nu legitimerade distriktssköterskor och/eller legitimerade sjuksköterskor till både särskilt boende och hemsjukvården.

Som sjuksköterska i särskilt boende har du ett hälso- och sjukvårdsuppdrag vilket innebär att du har ett huvudansvar för ett antal boende. Du ingår i ett team bestående av sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal samt enhetschef.
I hemsjukvården är grundprincipen att den som behöver hälso- och sjukvård i hemmet ska få den av oss från hemsjukvården. Du arbetar som en del av ett team med medicinska insatser i patientens hem och besöken är av både planerad och oplanerad karaktär.

Som distriktssköterska/sjuksköterska i Finspångs kommun erbjuder vi dig ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och bra arbetstider. Vi skräddarsyr din introduktion och du har möjlighet att få en mentor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad distriktsköterska/sjuksköterska som:
• klarar av att arbeta självständigt men även med god förmåga att samarbeta
• har en positiv inställning, engagemang och känsla för service
• är trygg, stabil och ansvarstagande
• har erfarenhet inom området
• har ett situationsanpassat förhållningssätt samt strukturerar och driver ditt arbete självständigt
• anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter

Krav: att du har B-körkortErfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Finspångs kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema.  Tillsvidareanställning med schemalagd arbetstid dag, kväll och var fjärde helg.
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal platser: 1. Intervjuer och rekrytering sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: HSL 2017-9

Upplysningar lämnas av:

Maria Frisäter
Enhetschef
Mobiltelefon: 070 - 530 10 77
Telefon: 0122 - 85899

Facklig(a) företrädare
Ingrid Näppi
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 072-3186567

Åsa Andersson
Vårdförbundet
Telefon: 0122-858 44

Tillbaka