SEMESTERVIKARIERANDE UNDERSKÖTERSKOR/ SJUKSKÖTERSKOR TILL HSL-ORGANISATIONEN

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Finspång är en organisation som innefattar sjuksköterskor, distriktssköterskor undersköterskor, dietist, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vårt uppdrag är att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i särskilt boende, hemsjukvård och i verksamheter enligt LSS.
Nu har du möjlighet att prova på att arbeta med ett fantastiskt roligt och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta kollegor då vi nu söker sjuksköterskor och undersköterskor för semestervikariat under sommaren 2017.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt utbildad undersköterska. Som undersköterska ser vi gärna att du har erfarenhet av att utföra mer avancerade hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av sjuksköterska.
Du är självständig och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och har lätt att samarbeta med andra.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har körkort.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tjänsterna är timvikariat under semesterperioden v. 25- v. 33 Intervjuer sker löpande.
Antal platser: Ca 10 tjänster

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-25

Arbetsgivarens referensnummer: HSL 2017-4

Upplysningar lämnas av:

Maria Frisäter
Enhetschef
Mobiltelefon: 070 - 530 10 77
Telefon: 0122 - 85899

Facklig(a) företrädare
Ingrid Näppi
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 072-3186567

Åsa Andersson
Vårdförbundet
Telefon: 0122-858 44

Tillbaka