Personlig assistans Östra söker 1 personlig assistent 100%

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Att ge stöd till en man i 40-årsåldern med assistansbehov på grund av olika funktionsnedsättningar.
Stödet syftar till att göra det möjligt för brukaren att uppnå goda levnadsvillkor. Stödet behövs i olika omfattning i situationer kopplade till vardagslivet såsom personlig omvårdnad, planering, kommunikation, inköp, hushållssysslor, förflyttning, samhällsdeltagande, fritidsaktiviteter, rehabiliterande insatser som t ex träning med m.m. Arbetet som personlig assistent innefattar varierande arbetstid. Dag, kväll, helg- och sovande jourtjänstgöring.

Kvalifikationer:

Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig, alternativt dokumenterad erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet.
Du har datavana och god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är initiativtagande, besitter god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och uppskattar en rak och öppen kommunikation. Personlig lämplighet är av avgörande betydelse. Brukaren och dennes företrädare medverkar i rekryteringen och det så kallade brukarvalet tillämpas.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Rekryteringen genomförs under förutsättning av erforderliga beslut.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2018-02-05
Schema: Du arbetar schemalagd arbetstid med tjänstgöring varannan helg. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om fyra medarbetare.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-15

Arbetsgivarens referensnummer: PA1801

Upplysningar lämnas av:

Åsa Andersson, Enhetschef
Telefon: 0122-85090

Facklig(a) företrädare
Annelie Olsson
Kommunal
Telefon: 0122-857 14

Anita Grundström
kommunal
Telefon: 0122-857 17

Tillbaka