Kultursamordnare Kulturhuset Finspång 80%

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Som kultursamordnare ansvarar du för samordningen av vuxenkulturen i Finspång.
* Du förvaltar och genomför planerade kulturevenemang såsom bio, teater, dans, musik, konst, utställningar och nycirkus tillsammans med övrig personal på Kulturhuset.
* Du planerar även för kommande evenemang på Kulturhuset.
* I arbetsuppgifterna ingår handläggning av bidragsärenden och dialog med föreningar.
* Du tar fram annonsunderlag, marknadsföringsmaterial och trycksaker, varpå kunskaper inom marknadsföring och layout är mycket meriterande.
* Du kan komma att bemanna Finspångs turistbyrå under sommaren.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kultur eller har andra kvalifikationer som vi bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av kulturarbete och är uppdaterad i kulturfrågor. Det är meriterande om du har arbetat med konstfrågor. I uppdraget ingår samarbete med både interna och externa aktörer. Du gillar utmaningar och är lösningsfokuserad, strategisk och är van att arbeta självständigt. Du trivs med att ha många bollar i luften och kan kommunicera och marknadsföra verksamheten till andra. Du är van att ha eget budgetansvar. Du är en mycket van datoranvändare.
Ett önskemål är att du har möjlighet att arbeta ett antal introduktionsdagar under april 2018.Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 80%
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid.  Arbete på kvällar och helger kan förekomma.
Tillträde: 2018-05-02
Tidsbegränsat till: 2019-04-26. Ingen möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-25

Arbetsgivarens referensnummer: A761768

Upplysningar lämnas av:

Lars Wassrin
Kulturutvecklingschef
Mobiltelefon: 070-288 30 81
Telefon: 0122-855 02
E-post: lars.wassrin@finspang.se

Tillbaka