Piano-tvärflöjtspedagog 100%

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten ingår undervisning i piano och tvärflöjt samt orkester/ensemble. Det är meriterande med sökande som kan undervisa på ytterligare träblåsinstrument.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en utbildning från musikhögskola eller motsvarande. Vi fäster stor vikt vid erfarenhet av liknande verksamhet, god pedagogisk förmåga samt lämplighet och samarbetsförmåga. Du ska vara utåtriktad och våga pröva nya arbetsformer både inom och utanför verksamheten.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Ferielön
Tillträde: 2017-08-17
kompensation: Ange löneanspråk.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-06-16

Arbetsgivarens referensnummer: A684224

Upplysningar lämnas av:

Per-Arne Lagerbäck
Enhetschef / Kulturskolan
Telefon: 0122-855 25

Facklig(a) företrädare
Kalle Wärnberg
fackligt ombud Lärarförbundet
Mobiltelefon: 072-535 60 96

Tillbaka