Vuxenutbildningen i Finspång söker lärare i engelska.

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Undervisning i engelska på gymnasial och grundläggande nivå. Arbetsuppgifterna kan också komma att innefatta undervisning på svenska inom specifikt yrkesområde efter kompetens och intresse.

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare med behörighet i engelska på gymnasial nivå.
Du får gärna ha erfarenhet från tidigare arbete med undervisning av vuxna inom teoretiska eller yrkesinriktade ämnen, och/eller undervisning i specifika yrkesspråk.
Vuxenutbildningen står mitt i ett utvecklingsarbete och kommer att ha en del nya riktningar under hösten, där du vill bidra genom att med din kompetens utveckla verksamheten tillsammans med övrigt arbetslag.


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning av vuxna är meriterande. Du har ett pedagogiskt driv och insatt i rådande styrdokument.

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-01
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-24

Arbetsgivarens referensnummer: VUX-1

Upplysningar lämnas av:

Ylva Svensson
Rektor
Mobiltelefon: 070-8113639
Telefon: 0122-85019
E-post: ylva.svensson@finspang.se

Tillbaka