4 stycken förskollärare och 2 barnskötare sökes till Högklints förskola

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och starta upp en ny förskola?
Högklints förskola startar upp med 2 avdelningar i april månad. Den kan med tiden utökas till 4 avdelningar.
Förskolan är byggd under 2016 och är belägen centralt. Nära till skogen och även till bibliotek, lekpark, andra förskolor etc.
Här får du möjlighet att tillsammans med förskolechef bygga upp en helt ny verksamhet från grunden.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
Är utbildad förskollärare eller barnskötare
Är glad, nyfiken och har god samarbetsförmåga
Är strukturerad i ditt sätt att arbeta och är intresserad av att utvecklas i din roll som förskollärare/barnskötare
Har kompetens att genomföra alla arbetsuppgifter som ingår i förskolläraruppdraget/barnskötaruppdraget
Har erfarenhet eller intresse för pedagogisk dokumentation
Har en positiv barnsyn där du arbetar aktivt med barnens delaktighet och ansvar. Vill delta aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och har idéer kring hur detta kan utvecklas.
Ser modern teknik som en självklarhet i dagens förskola – som ger stora möjligheter till utveckling.
Vill vara med och utbilda världsmedborgare.
Tjänsterna kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut. Tjänsterna kommer att tillsättas fortlöpande.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-20

Arbetsgivarens referensnummer: A753504

Upplysningar lämnas av:

Carina Lövgren
Förskolechef
Telefon: 0122-85428
E-post: carina.lovgren@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Ulla Engberg
Kommunal
Telefon: 0122-85715, 85353

Maria Klavestrand Lärarförbundet
Telefon: 0122-85161

Tillbaka