Undersköterskor till Bemanningscentralen

Tillbaka

Finspångs kommun har ca 21 500 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har drygt 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Bemanningscentralen hanterar vikarietillsättningen till stora delar av Finspång kommuns verksamheter. De största områdena är vård och omsorg och social omsorg, men vi hanterar även korta vikariatstillsättningar inom lokalvård, kost, måltid och förskola.

Bemanningscentralen består av en korttidspool med tillsvidareanställd personal, en central bokning som sköter alla vikariebeställningar och administration runt vikarier, samt cirka 500 vikarier som arbetar på korta eller långa vikariat.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete i kommunens Bemanningscentral! Du kommer främst att arbeta med omvårdnadsarbete inom äldreomsorgens boenden och hemtjänstområden.

Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll och helg och arbetet sker på olika arbetsplatser där du för dagen bäst behövs.

Möjlighet till arbete inom LSS, förskola, kost och lokalvård finns även.

Kvalifikationer:

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där flexibilitet, arbetsglädje, god samarbetsförmåga, ett professionellt bemötande och inställning till arbetet är egenskaper som värderas högt. Du ska vara stresstålig och öppen för förändringar.

Att du är ansvarsfull och tycker om att arbeta med människor ser vi som en självklarhet.

Det är viktigt att du har god datavana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Utbildad undersköterska och körkort B är ett krav, likaså tillgång till egen bil.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Vi arbetar med påverkningsbara scheman där du själv lägger in dina önskemål om arbetstider i Time Care.
Tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse.
Antal platser: 5

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-02

Arbetsgivarens referensnummer: BC170227

Upplysningar lämnas av:

Karin Nilsen
Enhetschef
Telefon: 0122-854 98

Evelina Evertsson
Bemanningssamordnare
Telefon: 0122-854 99

Facklig(a) företrädare
Katarina Yderfors
Ombud Kommunal
Telefon: 0122-852 71

Tillbaka