Legitimerad fysioterapeut/ Sjukgymnast

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Hälso- och sjukvårdsorganisationen i Finspång är en organisation som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och dietist. Vårt uppdrag är att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser i särskilt boende, hemsjukvård och i verksamheter enligt LSS. Vi söker nu en legitimerad fysioterapeut/ Sjukgymnast till vårt härliga kommunrehab gäng, du kommer att jobba både inom särskilt boende och hemsjukvård.
Som fysioterapeut i särskilt boende har du ett rehabilitering/habiliterings uppdrag vilket innebär att du har ett huvudansvar för ett antal boende. Du ingår i ett team bestående av arbetsterapeut , sjuksköterska, omvårdnadspersonal samt enhetschef.
I hemsjukvården är grundprincipen att den som inte kan ta sig över tröskeln och behöver rehabilitering/ habilitering i hemmet ska få den av oss från hemsjukvården. Du arbetar som en del av ett team bestående av sjuksköterska, distriktsköterska, undersköterska, arbetsterapeut , hemtjänstpersonal samt enhetschef.
Som fysioterapeut i Finspångs kommun erbjuder vi dig ett omväxlande arbete, kompetenta kollegor och bra arbetstider. Vi skräddarsyr din introduktion och du har möjlighet att få en mentor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut som:
• klarar av att arbeta självständigt men även med god förmåga att samarbeta
• har en positiv inställning, engagemang och känsla för service
• är trygg, stabil och ansvarstagande
• önskvärt med erfarenhet inom något av områdena
• anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter

Krav B-körkort


Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs. Men är önskvärt

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekryteringen genomförs under förutsättning av erforderliga beslut.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid. Sysselsättningsgraden kan diskuteras.
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tidsbegränsat till: 2017-12-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: Kommunrehab 2017-3

Upplysningar lämnas av:

Erika Källman Lindblom
Enhetschef
Telefon: 0122-850 41

Facklig(a) företrädare
Liselott Karlsson
Företrädare FSA
Telefon: 0122-850 38

Tillbaka