Chaufför

Tillbaka

Finspångs kommun har cirka 21000 invånare och vi är totalt 1600 anställda. Kommunen är organiserad fem sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar tillhör våra lokala plusvärden.

Transportenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och utför bland annat färdtjänst, skolsjutsar, sjukresor och mattransporter.
Dessutom ingår i uppdraget att ansvara för kommunens beställningscentral.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att du bland annat kommer att köra skolskjutsar, färdtjänst, sjukresor och mattransport.
Arbete i beställningscentral ingår även i tjänsten.

I arbetet ingår att köra buss, taxi och lätt lastbil.

Kvalifikationer:

Taxiförarlegitimation, körkort för buss och yrkeskompetensbevis är ett krav.

Som fordonsförare hos oss är det en självklarhet att du framför fordonet med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även enhetens ansikte utåt, med ett positivt, lojalt uppträdande - alltid med ambitionen att ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Eftersom vi transporterar såväl barn som gamla och även personer med olika funktionsnedsättningar, ska du ha lätt för att kommunicera med människor och ha ett stort tålamod.

Arbete i beställningscentral kräver att du ska ha lätt att kommunicera med människor i telefon. Datorvana är också av stor vikt i detta arbete.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet som färdtjänstchaufför och/eller vana från arbete i beställningscentral är meriterande.

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Enligt överenskommelse eller senast 2017-08-01.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-30

Arbetsgivarens referensnummer: LJ170316

Upplysningar lämnas av:

Lars Johansson, transportchef
Telefon: 0122-852 09

Facklig(a) företrädare
Anders Engberg, Kommunal
Telefon: 0122-850 00
E-post: anders.engberg@ finspang.se

Tillbaka