Bemanningscentralen söker timvikarier till social omsorg

TillbakaFinspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Bemanningscentralen söker nu timvikarier till sektorn social omsorg.

Gruppbostäder/Servicebostäder/Psykiatriboende
Bostäder med särskild service för vuxna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Som vårdare är du delaktig i brukarens aktiviteter, det anordnas dagsutflykter till sevärdheter och andra evenemang. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.
Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. Samtliga boenden är bemannade dygnet runt med antingen sovande jour eller vaken natt.

Personliga assistenter
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är ett stöd i brukarens vardag så att personen i fråga kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du hjälper brukaren med vardagliga sysslor som personlig hygien, av- och påklädning, att inta måltider och mycket mer. Arbetsplatsen är brukarens hem.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel, initiativtagande och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.
Teckenspråk är ett krav inom vissa verksamheter.

Viss datorvana krävs då dokumentation sker i dator.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Arbetsgivarens referensnummer: BC171109

Upplysningar lämnas av:

Anna-Therése Aldrév
Rekryteringskonsult
Telefon: 0122-85491, 076-1304791

Facklig(a) företrädare
Katarina Yderfors
Kommunal
Telefon: 0122-85270

Tillbaka