Klasslärare Särskolan Mellanstadium

Tillbaka

Särskolan i Finspångs Kommun behöver utöka med en lärare.
Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande. Du är van vid att använda digitala verktyg och kompensatoriska hjälpmedel i undervisningen. Som person är du positiv, glad och flexibel. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor, men kan även arbeta självständigt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en legitimerad lärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning.
Tjänsten är på 100%. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut ges.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: 2017-08-14
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-06-15

Arbetsgivarens referensnummer: Nyh201705

Upplysningar lämnas av:

Tangra Brussander
Rektor
Mobiltelefon: 072-247 41 55
Telefon: 0122-856 74
E-post: tangra.brussander@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Carola Olsson LR
Telefon: 0122-855 72
E-post: carola.olsson@finspang.se

Tillbaka