Administratör till bygg- och miljöenheten

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Bygg- och miljöenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och vi arbetar med allt från bygglov till livsmedelskontroll. Enheten har idag 13 medarbetare. Byggfunktionen ansvarar för myndighetsutövning enligt plan- och bygglagen och miljöbalken. Vi söker nu en ny administratör.Arbetsuppgifter:

Bygg- och miljöenheten söker en administratör 100 % till byggfunktionen. Du blir ansiktet utåt som håller i många kontakter, både externt och internt. Det innebär att du självständigt kommer att arbete med;
-administration mot bygglovsfunktionen
-första kontakt in till bo-bygga, e-post, telefon, post
-registrera, skanna, expiera, arkivera
-periodvis mycket hög belastning, stresstålig.
-Ansvarig hemsida

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativa uppgifter. Det är viktigt att du är ansvarsfull, kan arbeta självständigt såväl som i grupp och har förmåga att strukturera ditt arbete. Ett krav är att du har god datavana. Kunskap i förvaltningslag och kommunallag samt finns kunskap inom plan- och bygglagen och miljöbalken är det meriterande. Personliga egenskaper som är viktiga är att du är flexibel, stresstålig och har hög servicekänsla. Din samarbetsförmåga värderas högt. Vi tänker att du är en person som är utåtriktad och positiv.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. 

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-27

Arbetsgivarens referensnummer: JS20170413

Upplysningar lämnas av:

Jonny Sävenhed
Enhetschef
Mobiltelefon: 070-57 189 79
Telefon: 0122-852 37
E-post: jonny.savenhed@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Andersson Hansson
Vision
Telefon: 0122-857 20, 070-668 57 20

Tillbaka