Sommarvikarierande drifttekniker till Axsäters avloppsreningsverk

Tillbaka

Finspångs Tekniska Verk är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och ca tjugotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt med en kommunal ägare som tar långsiktigt ansvar.

Finspångs Tekniska Verk förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering - på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Nu har du möjlighet att bli en av oss! För sommarperioden 2017 söker vi en drifttekniker till Axsäters avloppsreningsverk, Finspång.

För mer information: http://www.finspangstekniskaverk.se

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med arbetsgruppen sköta den dagliga driften på avloppsreningsverk och pumpstationer. Du kommer att arbeta självständigt med stöd av driftchef och övriga drifttekniker.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag. Vi gillar att jobba hårt, men också att ha roligt på jobbet.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 10 veckor med start i juni enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet av arbete i industrimiljö eller liknande verksamheter. Du har god datorvana och har gärna arbetat i styrsystem. B-körkort är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun. I vår kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid. 10 veckors sommarvikariat
Tillträde: Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vi förbehåller oss rätten att tillsätta tjänsten innan utsatt sista ansökningsdatum.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-21

Arbetsgivarens referensnummer: RC20170308

Upplysningar lämnas av:

Robin Cook
Driftschef
Telefon: 070 570 83 71
E-post: robin.cook@ finspangstekniskaverk.se

Facklig(a) företrädare
Lisa Andersson Hansson
Ombud Vision
Telefon: 0122-857 20

Tillbaka