Kompetens och kvalitetssamordnare

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.
Fr.o.m 1 januari kommer individ och familjeomsorgen i Finspång att göras om med fokus på att brukaren ska få en enkel väg in till IFO. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats så att våra medarbetare gör skillnad i vardagen för våra medborgare.

För mer information: http://www.finspang.se

Arbetsuppgifter:

I din roll som kompetens och kvalitetssamordnare ansvarar du för att bedriva kvalitetsarbete inom individ och familjeomsorgen. Du kommer i din roll att ansvara för utbildningar och utbildningsplaner för hela IFO exempelvis BBIC, Handläggning och dokumentation, Signs of Safety. Ett viktigt ansvarsområde kommer vara att arbeta med introduktion av nya medarbetare. Vidare kommer du att samverka internt mellan grupperna inom IFO och externt exempelvis genom kontakt med skola och olika myndigheter. Tillsammans med 4 gruppcheferna kommer du att bedriva kvalitetsarbete och bidra till kontinuerligt förbättringsarbete. Du kommer att ansvara för omvärldsbevakning inom IFO exempelvis nya riktlinjer. Du kommer att arbeta med utbildning av sociala myndighetsnämnden och revidera delegationsförteckningen.

Kvalifikationer:

Socionomutbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som är självgående och har en god pedagogisk förmåga. Du drivs av utveckling och slutför det du påbörjat.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att bedriva kvalitetsarbete inom området. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

Finspångs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23

Arbetsgivarens referensnummer: A718180

Upplysningar lämnas av:

Linda Ulriksson
Enhetschef
Telefon: 0122-853 16
E-post: linda.ulriksson@ finspang.se

Facklig(a) företrädare
Ann-Christin Nilsson
Akademikerförbundet SSR
Telefon: 0122-854 45
E-post: ann-christin.nilsson@ finspang.se

Tillbaka