Ledsagare inom LSS-verksamheten sökes, deltagande vid läger

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som tycker om människor, läger, utmaningar och äventyr. Som ledsagare deltar du vid ett läger i sommar mellan den 17-22 juli för en tjej i 20-årsåldern.
Lägret arrangeras av RBU (rörelsehindrade barn och ungdomar) och har inriktningen fritid/äventyr. Som ledsagare är du med tjejen på lägret från morgon till kväll och har två raster á 30 minuter per dag. Du stöttar henne med att bland annat bära saker, ge påminnelser, ge stöd och service vid behov. Ja, helt enkelt finnas till hands.

Lägret är i Blekinge, Valjeviken, en fantastiskt vacker plats med närhet till havet. Här är några punkter ur programmet: musikaliska berättelser vid lägerelden, quiz och karaoke, disco, bad i bassäng och hav, skattjakt, helikopterfärd, båtturer med gummiring, fyrhjulingar, äventyrspromenader, lekar/tävlingar.

Ni kommer troligen att åka tåg från Norrköping till Valjeviken i Sölvesborg. Detta är ännu inte helt bestämt.

Hoppas du tycker detta låter roligt! Välkommen med ansökan som vi vill ha senast 1 juni.
bifoga gärna en bild av dig själv. Bilden är ett stöd för tjejens minne.

Kvalifikationer:

Som ledsagare ska du ha fyllt 18 år och gärna ha någon form av erfarenhet av personer med funktionsnedsättning.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: 2017-07-17
Tidsbegränsat till: 2017-07-22
kompensation: Som ledsagare har du dessa dagar inga direkta omkostnader. Timlön enligt avtal. Om det och eventuellt andra frågor, kontakta Elin Hansson som berättar mer.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-06-01

Arbetsgivarens referensnummer: ÅA170518

Upplysningar lämnas av:

Åsa Andersson, Enhetschef
Mobiltelefon: 070-5753782
Telefon: 0122-85090

Elin Hansson
Samordnare ledsagare/avlösare
Mobiltelefon: 076-7929639

Facklig(a) företrädare
Anita Grundström
kommunal
Telefon: 0122-857 17

Tillbaka