Kock med köksansvar till måltidsenheten, Nyhemsskolan

Tillbaka

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Måltidsenheten ingår i sektor samhällsbyggnad och är indelad i 4 tillagningskök, 12 mottagningskök inom förskola och skola, samt internpost och kommunhusets vaktmästeri. Köket på Nyhemsskolan är ett mottagningskök för klass F-9, med ca 500 elever.

Arbetsuppgifter:

Som köksansvarig ingår du i ett arbetslag om 4 personer. Du har en arbetsledande tjänst med ansvar för kort- och långsiktig planering, egenkontroll och beställningar. Du ingår i kostproduktion med frukost- mellanmåls- och salladsberedning mm. I tjänsten ingår även att vid behov arbeta som kock i andra kök.

Kvalifikationer:

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och storkök eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet som arbetsledare och gärna en arbetsledarutbildning. Du är positiv och brinner för att utveckla köket och kan inspirera dina medarbetare. Du har goda kunskaper om specialkost. Dina personliga egenskaper, så som service och samarbetsförmåga, värderas högt. Du har goda datakunskaper.

Du har körkort och tillgång till bil.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Skicka in din ansökan idag då urval sker löpande.

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 100 %
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: IT20170629

Upplysningar lämnas av:

Inger Tranquist
Enhetschef
Mobiltelefon:
Telefon: 0122-850 85

Facklig(a) företrädare
Monika Åberg
Ombud kommunal
Telefon: 0122-857 67

Tillbaka