Vi vill erbjuda dig en tjänst som Specialpedagog/ Speciallärare

Tillbaka

Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har cirka 400 elever i åldrarna 6–12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.

I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av kontaktmobiler, projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.

På skolan finns en Internationell grupp för de elever som behöver stöd i det svenska språket under den första tiden som nyanlända till Sverige.

Storängsskolan har ett eget tillagningskök och egen matsal som serverar både frukost, lunch och mellanmål varje vardag hela året.

För en fylligare beskrivning gå in på vår hemsida Finspong.se

För mer information: http://www.finspong.se

Arbetsuppgifter:

Vi vill erbjuda dig en tjänst som specialpedagog i åk 3. Tjänsten har blivit ledig på grund av att nuvarande medarbetare har fått tjänst i ennärliggande kommun.
Du kommer att ingå i två team. Årskurslaget för åk 3 där det ingår tre mentor för respektive klass och elevassistenter som arbetar i de tre klasserna.
Det andra teamet ingår specialpedagoger/resurslärare från de övriga 4 årskurserna och det teamet led av vår specialpedagog som ger ett riktat stöd till hela skolan.
Arbetsuppgifterna är de som av tradition ligger på en specialpedagog på lågstadiet.

Kvalifikationer:

Du skall vara utbildad grundskollärare och ha en påbyggnadsutbildning som specialpedagog/speciallärare.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Du skall ha erfarenhet att ha jobbat som grundskollärare på låg eller mellanstadiet.

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Arbetstid: Ferietjänst
Tillträde: 2017-01-31. Eller efter överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-21

Arbetsgivarens referensnummer: A619632

Upplysningar lämnas av:

Mats Broström
Rektor
Mobiltelefon: 070-6185510
Telefon: 0122- 856 04

Facklig(a) företrädare
Lillemor Lundgren
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0768125561
E-post: lillemor.lungren@ personal.finspong.se

Tillbaka