Erfaren anläggningsarbetare

Tillbaka

Finspångs Tekniska Verk är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och ca tjugotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar. Finspångs Tekniska Verk verkar inom verksamhetsområdena Avfall, Energi, V/A och Teknik/Nät och förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering - på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett spännande miljöföretag, där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vår storlek medger korta beslutsvägar och en unik möjlighet för dig att bli delaktig i våra olika verksamheter. Vi gillar att jobba hårt, men också att ha roligt på jobbet. Vi värdesätter en vänlig, hjälpsam och öppen atmosfär, samt en god gemenskap.

För mer information: http://www.finspangstekniskaverk.se

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara underhålls- och nyanläggningsarbeten inom det kommunala vatten- och avloppsnätet. Även arbeten inom gator, park och fjärrvärmenätet förekommer.

Som anläggningsarbetare har du ett fritt, varierande och stimulerande arbete med goda chanser till personlig utveckling. Viss jour/beredskap kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom anläggningsteknik eller likvärdig kompetens/erfarenhet med ett par års praktisk erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten med huvudinriktning mot vatten och avlopp.

Som person är du teknikintresserad, ansvarsfull, självgående, har en hög stresstålighet och kan jobba självständigt men samtidigt vara en god lagspelare.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Vi kräver körkortsbehörighet lägst B. Vi ser det som en stor fördel om du har C-körkort, yrkesbevis på grävmaskin och datorvana.

Övrigt:

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. I vår kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.
Inför rekryteringsarbetet har Finspångs Tekniska Verk AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval görs löpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-01

Arbetsgivarens referensnummer: MM20170517

Upplysningar lämnas av:

Mats Melvinger
Chef Entreprenad
Mobiltelefon: 070-649 07 50
E-post: mats.melvinger@ finspangstekniskaverk.se

Facklig(a) företrädare
Carola Persson
Kommunal
Telefon: 0122-857 16
E-post: carola.persson@ finspang.se

Tillbaka