Registrator

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär posthantering, diarieföring och hantering och ansvar av närarkivet för Kommunledningsförvaltningen. Du har ett övergripande system- och utvecklingsansvar för vårt dokument- och ärendehanteringssystem Ciceron. Du är sekreterare för Rådet för Funktionshinderfrågor och kommer även att vara en resurs för kommunens kommunikationsenhet vilket kan innefatta bemanning av receptionen och andra arbetsuppgifter inom kommunikationsområdet såsom hantering av kommunens webbplats och sociala medier.

Kvalifikationer:

Administrativ utbildning på högskolenivå eller likvärdig arbetslivserfarenhet, god kunskap om IT-system och lätt för att lära dig nya arbetssätt. God kännedom om förvaltningsrätt och regelsystem inom offentlig förvaltning. Meriterande med kunskaper i Ciceron. Vi ser gärna att du även har intresse för och kunskap kring information- och kommunikationsfrågor.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2017-11-20. Eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-27

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-223

Upplysningar lämnas av:

Kjell-Åke Berglund
Kommunchef
E-post: kjell-ake.berglund@ karlsborg.se

Inga-Lill Lundgren
Personalchef
Telefon: 0505-173 15
E-post: inga-lill.lundgren@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0505-170 00

Tillbaka