Planarkitekt/ Fysisk planerare

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet samt kost och tillhörande administrativa tjänster.


Arbetsuppgifter:

Tjänsten är placerad på samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och byggenhet. Arbetet styrs av byggnadsnämnden med ansvar för fysisk planering, bygglov, kartverksamhet och som även är trafiknämnd.

Som planarkitekt kommer du att spela en viktig roll i arbetet med att forma och skapa förutsättningar för Karlsborgs framtida fysiska utveckling. Din huvuduppgift kommer vara att handlägga detaljplaner från tidig idé till genomförande, men du kommer även att arbeta med gestaltningsfrågor samt ha ett övergripande ansvar för den fysiska planeringen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad arkitekt, planarkitekt eller fysisk planerare och helst med några års praktisk erfarenhet av planarbete. Du ska ha god kännedom om den lagstiftning som styr verksamheten. Som person är du positiv och har ett starkt engagemang för stadsbyggnadsfrågor och fysisk planering. Du har lätt för att samarbeta, men kan även jobba självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Erfarenhet av arbete inom en kommun eller annan offentlig verksamhet är meriterande. B-körkort är ett krav.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-

Upplysningar lämnas av:

Håkan Karlsson
Samhällsbyggnadschef
Telefon: 0505-172 95
E-post: hakan.karlsson@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0505-17 000

Tillbaka