VA-tekniker/Elektriker

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.
Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet samt kost och tillhörande administrativa tjänster.

Nu söker vi en VA-tekniker/Elektriker, till vatten- och reningsverken. För drift och underhåll av vattenverk/reningsverk finns en VA-chef som har ansvaret, samt 3 VA-tekniker.

Arbetsuppgifter:

Arbetet består av allmän drift och skötsel av vatten- och reningsverken med tillhörande pumpstationer samt visst processtekniskt arbete.

Kvalifikationer:

För tjänsten krävs teknisk utbildning. Erfarenhet från VA-arbeten är meriterande. Vi lägger dessutom stor vikt vid god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt ett kundvänligt sätt då tjänsten tidvis innebär kontakt med våra kunder. Erfarenhet från liknande verksamheter värdesätts.

Personliga egenskaper som vi efterfrågar är förmåga att arbeta självständigt, hög servicekänsla, stresstålighet och vilja att ta ansvar. Erfarenhet från styr och reglerarbeten är meriterande. Körkort B är ett krav och beredskapstjänst ingår.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Karlsborgs kommun tackar vänligt men bestämt nej till kontakt med bemanningsföretag och andra försäljare vid rekryteringen till denna tjänst.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i din ansökan.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-09

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 182-2017

Upplysningar lämnas av:

Mikael Jonsson
VA-chef
Telefon: 0505-17121, 0504-18136
E-post: mikael.jonsson@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0505-17 000

Tillbaka