Personlig assistent

Tillbaka

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.


Arbetsuppgifter:

Vi söker personliga assistenter till en 38 årig aktiv kvinna med flerfunktionsnedsättning. Kvinnan bor i lägenhet i centrala Karlsborg.
Kvinnan har dubbelassistans dygnet runt och är i behov av hjälp med allt i sin vardag. Arbetet består av omvårdnadsinsatser samt aktiviteter så som långpromenader, bad och andra nöjen och utflykter. Arbetsuppgifterna varierar utifrån kvinnans behov och önskemål.

Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete/personlig assistans är önskvärt, men personlighet och personkemi mellan dig som assistent och kvinnan är det viktigaste. Du ska vara flexibel, ansvarsfull, ordningsam, ha en god samarbetsförmåga och en positiv inställning.
Du ser hellre lösningar i olika situationer än att fokusera på problem.
Vi söker dig som är kreativ, initiativrik, noggrann samt lugn och stabil med båda fötterna på jorden som har nära till skratt. Egenskaper som lyhördhet och empati är nödvändiga.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Deltid, med varierande arbetstider såsom dag, kväll och natt, vardag som helg. Omfattning är tre tjänster med varierande sysselsättningsgrad varav en tjänst är enbart natt.

Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Din arbetsgivare är Karlsborgs kommun. Individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema. 
Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Vid anställning erbjuds lång introduktion med erfarna assistenter. Tillsvidare med tre månaders provanställning.
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-27

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-144

Upplysningar lämnas av:

Maria Kihlström
Enhetschef
Telefon: 0505-170 25
E-post: maria.kihlstrom@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0505-170 00

Tillbaka