IT-strateg

Tillbaka

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, verksamheten för funktionsnedsatta, hälso- och sjukvård samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare. IT-strategen kommer arbeta över hela förvaltningen och vara placerad direkt under socialchefen.

Arbetsuppgifter:

• Systemansvarig för socialförvaltningens system, t.ex. Magna Cura, Medvind och Phoniro. Här ingår t.ex. användaradministration, uppgradering och utveckling av systemen, upphandling och inköp av nya moduler, support, löneköring i Medvind mm.

• HSA-ansvarig (administrera t.ex. SITHS-kort).

• Delta i projekt där ny teknik och nya arbetssätt ska implementeras, t.ex. E-hälsa, IBIC och digitala trygghetslarm.

• Utbildning av personal.

• Offentlig statistik, loggkontroll, folkbokföringsregister mm.

• Delta i nätverk på lokal och regional nivå, t.ex. vara kommunens representant för e-hälsa.

Kvalifikationer:

Relevant högskoleutbildning med inriktning mot t.ex. IT och/eller socialtjänst är önskvärt. Erfarenhet från liknande arbete och kännedom om något eller några av systemen samt socialtjänstens lagstiftning är meriterande. Under 2018/2019 kommer verksamhetssystemet upphandlas, då avtalet löper ut. Erfarenhet från upphandling, installation och driftsättning av verksamhetssystem är en fördel.

Du behöver vara serviceinriktad, flexibel och ordningsam. Du ska kunna jobba självständigt, men även på uppdrag från förvaltningen.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse. Anställning under annonseringsperioden kan bli aktuell, då vi löpande intervjuar sökanden.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-09

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-147

Upplysningar lämnas av:

Sandra Peters
Socialchef
Telefon: 0505-172 75
E-post: sandra.peters@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0505-170 00

Tillbaka