Drifttekniker/ fastighetsskötare

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet samt kost och tillhörande administrativa tjänster.

Vi söker en drifttekniker till fastighetsenheten. Fastighetsenheten består av fastighetschef, fastighetsingenjör, drifttekniker och fastighetsskötare.

Arbetsuppgifter:

• Du har ansvaret för drift och underhåll av kommunens fastigheter. Bland uppgifter som ingår i tjänsten kan nämnas fastighetsrondering, felanmälan, felsökning och reparationer. I tjänsten ingår även skötsel av vattenreningen i kommunens simhall.
• Du kommer att vara involverad i att ta fram energibesparingsförslag.
• Du är en viktig kugge i att uppnå kommunens miljö/energimål och medverka i att utveckla och optimera våra anläggningar, arbetssätt och rutiner så att det leder till en effektiv förvaltning.
• Beredskapstjänst fastighet/VA kan bli aktuellt i tjänsten.

Kvalifikationer:

• För tjänsten krävs teknisk utbildning.
• Du har kunskaper i fastighetsdrift, energi i fastigheter, god datorvana, stor serviceanda och är ansvarstagande.
• Vi lägger stor vikt vid god förmåga att arbeta självständigt samt ett kundvänligt sätt då tjänsten innebär dagliga kontakter med våra kunder.
• Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
• Erfarenhet från byggnadsautomation ”styr- och regler” är meriterande.
• B körkort är ett krav.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser eller rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-24

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 221-2017

Upplysningar lämnas av:

Mikael Arthursson
Fastighetschef
Telefon: 0505-17251

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0505-170 00

Tillbaka